Hoe kan ik het vertrouwen in mezelf terugvinden?

Vertrouwen in jezelf is vooral gebaseerd op het erkennen en vieren van je eigen successen. Wanneer heb je voor het laatst jezelf gefeliciteerd voor iets dat je tot een goed einde bracht?

Hier kan een gratitude journal je bij helpen. Een gratitude journal is een soort agenda waar je dagelijks minsten 1 ding in noteert waar je dankbaar voor bent. Omdat jouw uitdaging is om weer in jezelf te gaan geloven, noteer je best dingen die rechtstreekse oorsprong bij jezelf vonden. Je kan bijvoorbeeld dankbaar zijn omdat je lekker gekookt hebt, je woning poetste of gesport hebt. Er zijn verschrikkelijk veel dingen om dankbaar voor te zijn naar jezelf toe. We verliezen deze helaas vaak uit het oog.

Wanneer je dagelijks je dankbaarheid noteert neem je ook de tijd om even doorheen de voorgaande dankbaarheden te lezen. Zo zal je zien dat je best veel voor jezelf doet en betekent. Dit gaat de basis vormen van je eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Iedereen heeft een waarde, aan jou om die van jezelf te zien.

Gepubliceerd door Regilio

Sinds jonge leeftijd is Regilio gepassioneerd door het 'hoe en waarom' van mensen. Uitzoeken hoe mensen in elkaar zitten is niet zijn enige passie. Hij houdt er ook van om het mensen naar hun zin te maken en het beste in hen naar boven te halen. Die interesses en gedrevenheid maken van Regilio een prima coach en trainer. Hij gelooft dat wanneer je lekker in je vel zit en je echt trouw blijft aan jezelf en een ander steeds respecteert, het leven veel aangenamer is. Hij maakt er dan ook zijn missie van om de meest authentieke versie van jezelf naar boven te halen. “Don't just talk about it, start being it”, is zijn motto en met deze hands-on mentaliteit helpt hij je verder naar the next step.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.